Elmet is sinds januari 2020 voorraadhoudende leverancier van de CUBIC modulaire systemen voor elektropanelen

CUBIC

Elmet is sinds januari 2020 voorraadhoudende leverancier van de CUBIC modulaire systemen voor elektropanelen. Zo leveren wij onder andere de CU-Flex, de CU-Mini en de CPS25 direct uit voorraad. Onderstaand vindt u meer informatie over de modulaire systemen van CUBIC.

CU-Flex

De CU-Flex is een zeer geschikt systeem voor het Maritieme segment. De CU-Flex is een koperen strip waarmee eenvoudig verbindingen kunnen worden gemaakt tussen koperen rails en componenten.

De voordelen van de CU-Flex zijn:

  • Tijdsbesparing door ‘kant en klare’ aansluiting
  • Geteste koperen verbinding tot 1040 Ampère
  • Buigen is niet meer nodig
  • Verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters

CU-Mini 

De CU-Mini is een kast van hoge kwaliteit, die voldoet aan vele testen en normen. De kast is verkrijgbaar in 15 modellen en is makkelijk aan te sluiten. De CU-Mini is te gebruiken tot 250 Ampère.

CPS25

De CPS25 is de grotere variant van de CU-Mini, welke tevens van hoge kwaliteit is en ook voldoet aan vele testen en normen. De kast is volledig naar wens samen te stellen door middel van software. De CPS25 is te gebruiken tot 800 Ampère.

Related Articles

Hydraulisch ontwerpen

Het kennisniveau op peil houden en meer bewustzijn creëren voor alle betrokkenen binnen de werktuigbouwkundige installaties van gebouwen en Meet- en regeltechniek. Werktuigbouwkundige installaties ontwerpen…

Responses