The air handling company

Robatherm is een kenmerkend bedrijf waar techniek en mens samenkomen tot unieke, hoogwaardige maatwerkoplossingen voor luchtbehandeling. Onze medewerkers staan tijdens het gehele proces van productie tot oplevering voor hygiëne en kwaliteit. Daarom zijn veel van onze klanten tevreden met onze diensten en producten.

Made by robatherm

robatherm heeft de competentie in de markt voor luchtbehandelingskasten een leidende positie te nemen.

Custom build producten met hoge standaard voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid voor gebruik van onze klanten zijn bewijs van onze consequente premium strategie.

Als technisch gedreven onderneming leeft robatherm van de ambitie van onze medewerkers, om altijd betere oplossingen en producten te ontwikkelen.

Een veelzijdig, hoogefficiente produktie met doordachte arbeidsprocessen net als de gefundeerde kennis en ruime ervaring van onze medewerkers zijn de sleutel om uw wensen en aanvragen te behandelen.

TrueIndividual : uniek individueel

De aanpassing van onze luchtbehandelingskasten aan de klantenwens is onze core business. Luchtbehandelingskasten uit onze serie TrueIndividual staan voor individueel gecombineerd met de nauwkeurigheid van een industriële produktie.

In tegenstelling tot de TrueCompact met reeds voorgeconfigureerde concepten bieden luchtbehandelingskasten uit de serie TrueIndividual onbegrenste flexibiliteit. Dit wordt aangetoont zowel door de vrije keuze in kastafmetingen voor 1.000 m³/h tot 320.000 m³/h als ook in de keuze in L, T of U vorm van de kasten voor aanpassing aan de beschikbare gebouwruimte.

TrueCompact: de compacte luchtbehandelingskast voor de toekomst.

Ontworpen voor alledaagse toepassingen en stekkerklaar geleverd – robatherm TrueCompact bespaart tijd en energie voor projekten met korte voorbereidings- en bouwtijden. Tevens overtuigd de compacte units van de true compact serie door de hoogste energie- efficiëncy bij compacte kastafmetingen.
In tegenstelling tot de onbegrensde flexibiliteit van de TrueIndividual serie concentreert de TrueCompact zich op 5 gedetaileerde uitgewerkte concepten voor compact units.

robatherm-logo

Robatherm

robatherm Nederland
monair Luchttechniek B.V.
Platinastraat 63
8211 AR Lelystad

T: +31 320 281166
E: info@robatherm.nl
W: https://robatherm.nl