Kennisdeelsessies

Het kennisniveau op peil houden en meer bewustzijn creëren voor alle betrokkenen binnen de werktuigbouwkundige installaties en meet- en regeltechniek.

Werktuigbouwkundige installaties ontwerpen en onderhouden, ga er maar aan staan. Van het hydraulisch ontwerpen tot klepselecties en het daadwerkelijk onderhouden van de installatie – er is veel kennis nodig om alles tot in detail uit te voeren.

De laatste jaren hebben we bij MenRtech geconstateerd dat ons vakgebied aan het “vergrijzen” is. Veel kennis gaat hierdoor verloren, dat vinden we zonde. Om het kennisniveau op peil te houden, organiseren wij samen met diverse partners bijeenkomsten waar we het collectieve kennisniveau bijschaven.

De kennisdeelsessies organiseren wij in ons kenniscentrum in Numansdorp. De sessies starten om 15:00 uur en duren doorgaans tot 18:00 uur. Na afloop kun je bovendien direct aanschuiven om een pizza met ons te eten.

Een greep uit de sessies welke wij in 2020 aanbieden:
·         Warmteopwekking
·         Warmte/koude opwekking
·         Luchtbehandeling
·         Klepselectie, drukvereffening en ontgassing
·         Hydraulisch ontwerpen van een installatie
·         Luchtzijdig ontwerpen van een installatie
·         Lucht- en waterzijdig inregelen
·         Meet- en regeltechniek
·         Bediening en beheer
·         Service en onderhoud

Prijzen
Prijs op aanvraag

Indien je als bedrijf zijnde met meer dan 10 personen deelneemt dan bieden wij tevens de mogelijkheid om de sessie bij jou op kantoor te organiseren. Ook het afstemmen van de onderwerpen op de specifieke behoeften die aansluiten bij jouw bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

We kijken er naar uit je bij onze kennisdeelsessies te ontmoeten!

De eerstvolgende kennisdeelsessie willen we in januari 2020 organiseren. Deze sessie is in samenwerking met Danfoss. Heb jij je al aangemeld als lid van MenRtech? Dan is deze sessie bij wijze van kennismaking gratis!

De volgende onderwerpen worden tijdens deze sessie besproken worden:
       Hydraulisch ontwerp
       Actieve/passieve systemen
       KV waarde berekenen
       Klepselectie 

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen we ervoor kiezen de sessie op meerdere dagen te geven. Mocht dit zo zijn, dan laten wij dit uiteraard weten. We sluiten de sessie af met een lekkere pizza en bieden tevens de mogelijkheid om na te praten.

Details van deze training:
·         Datum nader te bepalen afhankelijk van het aantal inschrijvingen
·         Van 15:00 uur tot 18:00 uur
·         Locatie: Kenniscentrum MenRtech, Numansdorp
·         Na afloop de mogelijkheid tot napraten onder het genot van een pizza van het huis!

Inschrijven voor deze kennisdeelsessie kan via onderstaand formulier. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord.

Schrijf u nu in voor deze kennisdeelsessie