4Control meet- en regeltechniek

4Control meet- en regeltechniek is opgericht in 2004. Met een groep van 18 gemotiveerde collega’s staan wij voor u klaar voor kleine tot grote projecten. Hierbij kunnen wij voor u de schakel(regel)kasten leveren en het realiseren van de bekabeling voor meet- en regeltechnische projecten in de klimaatbeheersing.

Producten en diensten

Wij hebben de beschikking over een eigen engineeringsafdeling waarin 3 medewerkers u terzijde staan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor u ook de regelkasten of patchkasten engineren voor ombouw en of uitbreiding van bestaande regelkasten. Door middel van de door u verstrekte gegevens (aansluitlijsten, functielijsten, installatielijsten, etc.) worden in Eplan P8 de regelkasten getekend. Wij maken gebruik van macro’s zodat we op ieder vlak efficiëntie kunnen halen in de productie, en aansluiten op de wens van de klant. Door onze jarenlange ervaring hebben wij van veel verschillende fabricaten regeltechniek de Eplan macro’s ontwikkeld voor het (om)bouwen c.q. uitbreiden van bestaande regel(schakel)kasten. De tekensets kunnen daardoor in PDF, DWG, DXF-formaat of op papier geleverd worden. Het maken van revisie werk is door onze actieve aanpak nooit langer dan 2 á 3 weken nadat deze zijn ontvangen voor revisie. Hierdoor kunt u uw projecten sneller afsluiten. Tevens is het in de toekomst mogelijk om door middel van digitale gegevens welke u ons aanlevert dataengineering toe te passen. Indien u geïnteresseerd bent in dataengineering kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Productie/ombouw-aanpassen van regel(schakel)kasten/Patchkasten

In onze eigen werkplaats worden na goedkeuring van het tekenset gestart met de productie van de regel(schakel)kasten / patchkasten. Deze kunnen worden in geproduceerd met door de klant aangegeven componenten (fabricaten). Onze medewerkers hebben jaren lange ervaring in het produceren van regel(schakel)kasten / patchkasten. Tevens hebben wij op deze plaats ook zeer regelmatig stagelopers (MBO3 / 4) welke wij het vak willen leren. De regel(schakel)kasten / patchkasten worden daarna uitgebreid getest. Afhankelijk van de manier van transport worden de kasten op de juiste wijze ingepakt. Wij hebben ruime ervaring met het ombouwen c.q. uitbreiden van bestaande regel(schakel)kasten voor verschillende opdrachtgevers. Hiervoor hebben wij 3 medewerkers die dagelijks bezig zijn met dit soort projecten. Voor aanvang van de ombouw van bestaande regel(schakel)kasten kunnen infrarood foto’s worden gemaakt zodat de status van de huidige installatie kan worden aangetoond.

In alle meet- en regeltechnische projecten is bekabeling nodig. Na een kick off met onze opdrachtgevers zal door een team van ervaren VCA gecertificeerde monteurs (8) ter plaatse de bekabeling worden aangebracht. Of het nu gaat om een klein project van 1 of 2 dagen tot installaties van maanden 4 Control kan dit voor u uitvoeren. Dit natuurlijk conform de laatste NEN voorschriften.

Het realiseren van bekabeling voor de installaties

Conventionele installaties: in alle meet- en regeltechnische projecten is bekabeling nodig. Na een kick off met onze opdrachtgevers zal door een team van ervaren VCA gecertificeerde monteurs (8) ter plaatse de bekabeling worden aangebracht. Of het nu gaat om een klein project van 1 of 2 dagen tot installaties van maanden 4 Control kan dit voor u uitvoeren. Dit natuurlijk conform de laatste NEN voorschriften.

4control-logo

4Control

Christiaan Huygensstraat 5
3261 LR Oud-Beijerland
Nederland

Jan Korbijn
T: 06 – 30 53 51 90