Wereldleider in de complexe uitdagingen van gebouwintegratie en bedrijfsconnectiviteit

Van kantoortorens tot fabrieken, ziekenhuizen tot hotels, luchthavens tot gemakswinkels, in afzonderlijke gebouwen of campussen met meerdere gebouwen – Tridium’s Niagara Framework ® is een wereldleider in de complexe uitdagingen van gebouwintegratie en bedrijfsconnectiviteit.

Volledige controle voor slimmere gebouwen

Niagara is een complete beheer- en besturingsoplossing die wordt gebruikt om gebouwen te maken die slimmer, efficiënter, veiliger zijn, minder energie verbruiken, lagere bedrijfskosten hebben, bijdragen aan een duurzame omgeving en een substantiële ROI opleveren.

Niagara biedt aantrekkelijke waarde voor gebouweigenaren en facility management. Met Niagara kunnen conventionele voorzieningen worden omgezet in dynamische, flexibele en intelligente gebouwen met hogere efficiëntie, lagere kosten en een hoger rendement.

Van beveiliging tot liften tot HVAC tot verlichting, Niagara maakt uitgebreide bewaking en beheer van bijna elk aspect van uw faciliteiten mogelijk. Met de oplossingen van Niagara kunt u:

  • Behoud bestaande investeringen en integreer ze met nieuwe technologieën
  • Toegang tot en controle over al uw diverse systemen via elke standaard webbrowser
  • Combineer informatie uit verschillende systemen om een ​​beter algemeen facility management te ondersteunen
  • Geef interoperabele systemen en applicaties van meerdere leveranciers op – eliminering van leveranciersvergrendeling
  • Genereer het rendement op uw investering, verlaag de energiekosten, verhoog de tevredenheid van de huurders, verbeter de beveiliging en krijg meer controle over uw gebouwen
honeywell-logo

Honeywell

Honeywell
Laarderhoogtweg 18
1101EA Amsterdam