Simaxx brengt uw gebouw tot leven

Let u thuis op dat lichten niet onnodig aan staan? Mensen niet te lang onder de douche staan? Ze alle deuren sluiten? Ja, toch? Waarom doet u dat dan niet met uw bedrijfsgebouw? Voelt u aan wat uw vastgoed dagelijks meemaakt? Luistert u wel eens naar uw eigen kantoorpand? Nee? Simaxx wel.

Simaxx brengt uw gebouw tot leven. Het checkt continu de data uit het gebouwbeheersysteem en houdt zo het energieverbruik en installaties in de gaten. En ziet hoe uw gebouw gemiddeld twintig procent energie kan besparen. Voelt feilloos aan hoe storingen en klachten kunnen worden voorkomen. Simaxx luistert naar uw vastgoed. Spreekt dat u aan? Dan spreekt Simaxx u toe.

Simaxx heeft een proven trackrecord van meer dan 300 gebouwen in Nederland

Simaxx heeft een proven trackrecord van meer dan 300 gebouwen in Nederland. Is in de huid gekropen van commercieel en maatschappelijk vastgoed. Voor woningcorporaties en energiebedrijven tot gebouweigenaren van kantoren tot ziekenhuizen. Bent u ook benieuwd naar wat Simaxx uw pand laat vertellen?

Miss me blind

Simaxx voelt feilloos aan hoe storingen of klachten in uw gebouw kunnen worden voorkomen. Het houdt continu en doorlopend comfort, leefbaarheid en energieverbruik in de gaten. Geeft uw gebouw een stem die vertelt wat niet goed gaat en wat tot klachten en onnodige kosten leidt. Een stem die u niet snel meer kunt missen. Want zonder Simaxx bent u dagelijks blind voor de status van uw eigen gebouw. Simaxx houdt uw gebouw in goede conditie.

Simaxx kruipt in de huid van uw gebouw. Brengt het gebouw tot leven en voelt feilloos aan hoe storingen of klachten kunnen worden voorkomen. Het houdt continu en doorlopend comfort, leefbaarheid en energieverbruik in de gaten. Weet als enige écht hoe het met uw gebouw is gesteld. En laat het gebouw zelf vertellen wat beter kan. Hoe vaak luistert u naar uw eigen gebouw?

Sweet dreams

De toekomst van slimme gebouwen begint met Simaxx; een online platform om gebouwen te monitoren en te optimaliseren. Met dag en nacht (zeven dagen per week) in één oogopslag inzicht in de prestaties van uw gebouwinstallaties. Simaxx wordt al toegepast in meer dan 300 gebouwen en laat die gebouwen optimaal functioneren. Het is de droom van elke gebouweigenaar of -beheerder. Die sluit een jaarabonnement af voor onze cloudsoftware en verdient in het eerste jaar al meer terug dan de abonnementskosten. Geen investering maar besparing. En ook nog een bijdrage aan een beter milieu.

Such a shame

Tweederde van de huidige gebouwinstallaties functioneert slecht. Dat betekent veel klachten over binnenklimaat en comfort bij gebouwgebruikers. De nachtmerrie van gebouwbeheer en -onderhoud. En dat is ontzettend zonde. Met Simaxx geven we het gebouw een stem die vertelt wat niet goed gaat en tot klachten en onnodige kosten gaat leiden. Van slecht functionerende pompjes of klepjes, continu aan- en uitschakelen van installaties tot onnodig energiegebruik door verwarmen van niet gebruikte ruimtes en verwarmen en koelen tegen elkaar in.

We close our eyes

Kortom, continue inzicht. En overzicht. Eén blik op de klok(ken) en je weet hoe je gebouw er voor staat. Vanuit het management dashboard kun je eenvoudig doorklikken naar specifieke gebouwen, meldingen, installatie-onderdelen enzovoorts. Afwijkingen worden als melding direct doorgestuurd naar degene die er iets aan moet doen. Het blijft dus niet bij een algemene melding. Simaxx stuurt aan op directe opvolging en adequate aanpak van storingen en klachten. Maar alleen als dat nodig is. Het gebouw bepaalt en vertelt tenslotte zelf hoe het zich voelt. En neemt de regie-functie over. Zodat gebouweigenaren, -beheerders en – onderhoudspartners hun vastgoed beter kunnen besturen. Blindelings vertrouwen op Simaxx.

Who’s in the house

Simaxx is een product waarmee partijen in de vastgoedketen betere diensten kunnen leveren. Een samenwerking van twee bedrijven met jarenlange ervaring in de gebouwde omgeving. Maar de deur van Simaxx staat open. We willen meer in huis halen. Op het platform kunnen ook andere dienstverleners en productontwikkelaars nieuwe producten en app’s ontwikkelen. Om de stem van elk gebouw beter te laten horen. De toegevoegde waarde van die data optimaal in te zetten. Zo bouwen we zelf ook verder aan extra functionaliteiten die het komende jaar worden gelanceerd.

You spin me around

Simaxx draait om prestatieverbetering van uw gebouw. De software cirkelt rond in uw gebouw. Luistert op elke plek hoe het gebouw zelf denkt beter te kunnen functioneren. Een omtrekkende beweging die een compleet overzicht geeft. Hetzelfde geldt voor de ontwikkeling van ons software-platform. We blijven voortdurend rondkijken en nieuwe applicaties ontwikkelen om marktontwikkelingen en veranderende wetgeving te volgen. Maar liever voor te blijven. Inmiddels zijn zeer verschillende applicaties beschikbaar.

Touch me, and see what I do

simaxx-logo

Simaxx

Simaxx
Zadelstede 3
3431 JZ Nieuwegein

T: +31 (0)88 – 326 68 00
E: info@simaxx.com
W: https://www.simaxx.com/
KVK-nummer: 64975312