Van zolderkamer naar hightech pand

Vedotec is een echt familiebedrijf, sinds 2002. Vanuit zijn zolderkamer bouwde oprichter Piet van Veelen hard aan het bedrijf, dat vandaag de dag is uitgegroeid tot de grootste leverancier in gebouwautomatisering van Nederland.

Piet startte met een vijftal merken. Door de snelle groei verhuisde Vedotec in 2005 naar een groter pand in Capelle aan den IJssel. Het assortiment breidde uit naar een compleet aanbod voor meet- en regeltechniek en gebouwautomatisering. In 2011 verhuist Vedotec naar het huidige pand in Nieuwerkerk aan den IJssel. Een energieneutraal pand vol zonnepanelen, afgesloten van het gas en elektrische auto’s kunnen er worden opgeladen.

Ondernemen zit in de familie. In 2017 neemt zoon Marien het stokje van Piet over. Waar Marien de dagelijkse leiding over het bedrijf heeft, is Piet ook nog sterk betrokken bij het bedrijf: hij is verantwoordelijk voor de financiën, de uitgave van de inmiddels beroemde Dikke Blauwe’ catalogus en hij fungeert als klankbord voor zijn collega’s. 

Betrokken partnerschap

Wij doen wat we beloven. Net als onze partners waar we graag mee samenwerken. Bij Vedotec zijn we open en eerlijk. Wij zijn trots op waar we vandaan komen en werken elke dag hard om onze klanten te helpen waar we maar kunnen. Dit doen we met een eigen supportteam, we verzorgen zelf trainingen en houden altijd de laatste ontwikkelingen bij.

Eén grote demoruimte

Van ieder merk dat we leveren zit er wel iets in ons energie-neutrale pand. Alle onderdelen komen samen op één touchpanel in onze centrale hal. Zo weten we precies wat we verkopen en wat onze klanten ermee kunnen. Ons pand is dus eigenlijk één grote demo-ruimte! Onze gedegen logistieke afdeling zorgt ervoor dat alles netjes en op tijd geleverd wordt.

Uw partner in gebouwautomatisering

Vedotec is dé leverancier van systeemonafhankelijke componenten voor de Gebouwautomatisering, Industriële Automatisering, Meet- & Regeltechniek en Elektrotechniek. Bij ons kunt u terecht voor producten van heel veel verschillende merken. Wij zijn de uitgever van De Dikke Blauwe catalogus, die er sinds kort een ‘Waterzijdige’ editie bij heeft.

Kunt u alle ontwikkelingen bijhouden

U wilt uw gebouw van de nieuwste technologieën voorzien. Maar wat is er allemaal op de markt? En wat kunt u het beste toepassen in welke ruimte? Wij kijken samen met u naar de beste oplossing. Al uw technische vragen kunt u kwijt bij onze supportafdeling. Van uitgebreide offerte-aanvragen uitwerken tot ondersteuning bij een bestaand project. Ons energieneutrale pand in Nieuwerkerk aan den IJssel is één grote demo-ruimte. Zo weten wij precies wat u er allemaal mee kan. Als one-stop-shop leveren wij direct vanuit ons magazijn. Bijscholing vinden wij niet meer dan normaal. En dan niet 1 keer per jaar. Elke ontwikkeling die er bij onze productpartners is, pakken wij mee. We leren van elkaar en helpen elkaar continue verder.

Samen duurzaam groei

Mens, natuur én techniek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een perfecte balans van deze drie draagt bij aan een gezonde leefomgeving voor iedereen. Vedotec biedt technische oplossingen die meehelpen aan het maken van deze optimale balans. Wij dragen bij aan onze volgende generatie, waarbij we werken in de realiteit van nu. Samen met onze partners gaan we voor een gezonde toekomst!

vedotec-logo

Vedotec

Vedotec B.V.
De Vijf Boeken 1k
2911 BL  NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL

Telefoon: 088 833 68 00
E-mail: info@vedotec.nl