Luchtbehandeling in medische toepassingen

Bij medische toepassingen creëren luchtbehandelingskasten van robatherm een hygiënisch binnenklimaat voor het welzijn van de patiënt en comfortabele werkomstandigheden voor artsen en het verplegend personeel.

Waar chirurgische ingrepen het risico op infectie met zich meebrengen, verminderd of reduceert een luchtbehandeling systeem dit. De lucht die naar wens wordt toegevoerd aan bijvoorbeeld operatiekamers, met gecontroleerde temperatuur en luchtvochtigheid, vermindert de concentratie van micro-organismen en verwijdert geuren en verontreinigingen. De luchtbehandelingskasten van robatherm kunnen uitgevoerd worden met een actieve coating met een bewezen en vrijwel oneindige standtijd, om kiemen zoals MRSA te reduceren met meer dan 99,99% in de luchtbehandelingskast.
Met een luchtdebiet van 1.000 m³/h tot 320.000 m³/h per luchtbehandelingskast en onze moduulmaat van 102 mm in lengte, breedte en hoogte is er voor alle toepassingen en oplossing.

Montage en inbedrijfstelling

Meer dan 7.000 custom build luchtbehandelingskasten per jaar zijn het bewijs van de premium strategie van robatherm. Deze ervaring wordt ook aangetoond in de comfortabele eenvoudige montage en inbedrijfstelling van de luchtbehandelingskasten van robatherm.

Premium Service

Naar wens zal robatherm de montage van de luchtbehandelingskasten op de bouwplaats voor u uitvoeren. Ook de inbedrijfstelling van de luchtbehandelingskasten bied robatherm u aan. Dit omvat in het bijzonder de meet- en regeltechniek en de geïntegreerde koelinstallatie. Service uit één hand, uit de hand van robatherm.

Luchtbehandelingskasten op een DIN frame

De luchtbehandelingskasten worden door robatherm conform de klantenwens ontworpen, stekkerklaar op de bouwplaats geleverd en moeten ter plaatse alleen nog lucht-, water-, en energiezijdig aangesloten worden. Aansluit gereed op een DIN frame gemonteerd maakt het mogelijk om zeer korte montagetijden te bereiken op de bouw. Daarmee wordt de ontwerp- en coördinatietijd, net als de montagetijd en montagekosten op de bouw wezenlijk verlaagd. Leverings- en garantievoorwaarden zijn duidelijk afgebakend.

Eenvoudige montage van luchtbehandelingskasten in renovatieprojecten

Dankzij de modulaire bouwwijze van de luchtbehandelingskasten van robatherm zijn deze uitermate geschikt voor toepassing in renovatieprojecten. Juist bij renovatieprojecten komt het op een eenvoudige montage en snelle inbedrijfstelling van de luchtbehandelingskasten aan. Intelligente totaaloplossingen zijn hier duidelijk in het voordeel. Fabrieksmatige geïntegreerde regeling en koudetechniek vormen hier een optimale eenheid. Graag adviseren onze engineers u over de vele oplossingsmogelijkheden van robatherm.

Related Articles

Responses